Pridružite se zajednici

Naša prevodilačka zajednica se sastoji od preko 300 prevodilaca, lektora, fakultetskih profesora i lingvista

Niste registrovani? Registruj se

PROCENA

Pošaljite nam uzorak materijala za prevod i mi ćemo vam ubrzo poslati procenu!


captcha

Da li ste
prevodilac?
kome treba posao?

Aktivna prevodilačka zajednica koja svakodnevno raste. Velika grupa specijalista i opšte usmerenih prevodilačkih stručnjaka za sva lingvistička pitanja koji su se okupili da bi pružili usluge najvišeg kvaliteta i ispunili zahteve tržišta koje se stalno menja i širi.

Kliknite Ovde

da nađete posao

Da li vam je potreban
prevod?
U tom slučaju

Da li vas brine kvalitet posla, rok i cena? Niste sigurni gde da nađete kvalitetnu uslugu? Slobodno nam se obratite– naš predusretljiv korisnički servis će vam sa zadovoljstvom razjasniti proces prevođenja i odgovoriti na sva pitanja.

Pošaljite fajl

da dobijete procenu

English to Serbian Translators and Translation Services

Poslovi za prevodioce

Naša prevodilačka zajednica se sastoji od preko 300 prevodilaca, lektora, fakultetskih profesora i lingvista, što nam omogućava da pokrijemo bilo koju oblast i temu koja bi vam mogla biti potrebna.

Profesionalni prevod

Kakve god bile vaše potrebe u vezi sa prevodom i koji god jezički par da vam je potreban – ne oklevajte da kontaktirate sa nama.

Zajednica prevodioca

Naša prevodilačka zajednica se sastoji od preko 300 prevodilaca, lektora, fakultetskih profesora i lingvista, što nam omogućava da pokrijemo bilo koju oblast i temu koja bi vam mogla biti potrebna.Naši prevodioci zadovoljavaju najviše standarde, možemo odgovoriti na sve zahteve i ispuniti sve rokove.

Blog
Posted on October 16, 2012
Ponekad ne mogu da verujem da se pitanje dolaska Paypal usluge u Srbiju postavlja iznutra. Kao, da li to nama treba, ili šta će to nama. Mogu da razumem banke i političare koji imaju svoje...
Posted on January 20, 2012
Studije anglistike upisala sam sad već davne 2003. godine. Srednju zubotehničku školu završila sam u Kraljevu i tog haotičnog juna kada se činilo da oko mene ne postoji ništa osim „velike...
Posted on January 7, 2012
Već se na ovom sajtu vrlo lepo pisalo o putovanju „preko bare“ i svim divotama koje vas očekuju kad se jednom odlučite na taj podvig i još bitnije, prikupite sve potrebne dokumente, dozvole...
Svedočanstva

Biće nam takođe zadovoljstvo da saradnju nastavimo i ubuduće sa timom agencije „Prevedi“ – pokazali su se krajnje profesionalno i bili maksimalno predusretljivi, te su u potpunosti ispunili naša očekivanja. Biće nam zadovoljstvo da nastavimo saradnju i ubuduće, a toplo ih preporučujemo svima kojima su potrebne usluge pismenog i usmenog prevođenja.

Sanja Babić Ekspert za odnose sa javnošću/menadžer organizovanih dešavanja, program podrške razvoju infrastrukture lokalne samouprave

Weird Question Wednesday
Blind-blue?
Word Of The Day
Druxy
Fun Fact Friday
Testify
Check out older posts
We would like to express our gratitude to DejanSEO for their invaluable contribution.