Pridružite se zajednici

Naša prevodilačka zajednica se sastoji od preko 300 prevodilaca, lektora, fakultetskih profesora i lingvista

Niste registrovani? Registruj se

Šta radimo i ko smo mi?

ŠTA RADIMO I KO SMO?

Aktivna prevodilačka zajednica koja svakodnevno raste. Velika grupa specijalista i opšte usmerenih prevodilačkih stručnjaka za sva lingvistička pitanja koji su se okupili da bi pružili usluge najvišeg kvaliteta i ispunili zahteve tržišta koje se stalno menja i širi.

Pre svega tu smo da bismo vam pomogli da prenesete svoju poruku. Kakve god bile vaše potrebe u vezi sa prevodom i koji god jezički par da vam je potreban – ne oklevajte da kontaktirate sa nama.

Naši prevodioci rade u specijalizovanim poljima i redovno ažuriraju svoje poznavanje stručne terminologije. Takođe, veoma su iskusni u radu sa CAT/TEnT alatima i komunikacionom tehnologijom.

Naša prevodilačka zajednica se sastoji od preko 300 prevodilaca, lektora, fakultetskih profesora i lingvista, što nam omogućava da pokrijemo bilo koju oblast i temu koja bi vam mogla biti potrebna.Naši prevodioci zadovoljavaju najviše standarde, možemo odgovoriti na sve zahteve i ispuniti sve rokove. Štaviše, trudimo se da idemo u korak sa najnovijom i najboljom prevodilačkom tehnologijom odnosno alatima za kompjutersko prevođenje. Svi naši prevodioci se odlično služe internetom i obučeni su za korišćenje svih savremenih, mobilnih sredstava komunikacije i radnih sredina baziranih na sistemu oblaka. Zbog svega toga, uvek održavamo usluge na najvišem nivou.

We would like to express our gratitude to DejanSEO for their invaluable contribution.