Pridružite se zajednici

Naša prevodilačka zajednica se sastoji od preko 300 prevodilaca, lektora, fakultetskih profesora i lingvista

Niste registrovani? Registruj se

Usluge i cene - Prevedi

1
KORAK JEDAN
Kontakt
Nakon što nam se obratite, ponudićemo vam cenu koja će zavisiti od roka, stepena stručnosti i količine teksta. Potrudićemo se da zadovoljimo sve vaše potrebe u pogledu vremenskog roka i načina isplate.
2
KORAK DVA
Prevodilac
Odabraćemo prevodioca koji poseduje potrebne kvalifikacije i iskustvo u oblasti koja vam je potrebna. Koristićemo i CAT (Alati za kompjuterko prevođenje) i TEnT(prevodilačke radne sredine) da bi smo vam što pre dostavili što tačniji prevod.
3
KORAK TRI
RLK
Revizor, lektor i korektor Staramo se da svaki prevod bude proveren bar dva puta: prvo od strane drugog prevodioca koji upoređuje originalni tekst i prevod (revizor), a potom od strane lektora, koji proverava terminologiju i registar u prevodu. Svaki prevod koji je namenjen za objavljivanje takođe prolazi kroz korekturu. Tek nakon toga vam šaljemo prevod.
4
KORAK ČETIRI
Vaši utisci
Pošto su mišljenja i potrebe naših klijenata naš apsolutni prioritet, po završetku posla ćemo rado čuti vaše utiske. Uzećemo u obzir vaše primedbe i komentare i uključiti ih u završni proizvod kako bismo što bolje ispunili vase zahteve!
We would like to express our gratitude to DejanSEO for their invaluable contribution.